groepen tot 80 personen

Groeps arrangement & vergaderingen

Wilt u met een groter aantal personen aanschuiven, dat kan bij ons ook, dan vragen wij u te reserveren en de menu opties vooraf met ons door te nemen. Vaak kan gewoon a la carte gegeten worden maar met wat minder keuze opties die we vooraf doornemen. Is het aantal personen echter groter dan 10 personen, dan bespreken we samen de opties en uw wensen.

U kunt ook met een groep reserveren tot maximaal 80 personen voor speciale gelegenheden of een vergadering plannen vooraf aan een etentje of groepsuitje.

We kunnen de ruimte dan voor uw vergadering indelen tot de klok van 14.00 uur en op een door de weekse dag van maandag t/m donderdag.

reserveer voor groepen

…zet uw wensen bij speciaal bericht.

Groepsreservering bij Tivoli Maastricht

waar vindt U ons

Ons adres:

Platielstraat 5 6211GV Maastricht

Betaalopties:
   

© Tivoli Maastricht | opgemaakt onder voorbehoud.

We verwerken veel dagverse producten in allerlei gerechten: Scampi gratinati, Carpaccio, Antipastomisto, Cocktail di gamberetti, Frittomisto di mare, Salata mista, Pomodoro con Mozzarella, Insalata carpaccio di manzo,  Bruchette met Italiaanse kruidenboter, Bruschetta met knoflook, Parmezaan, tomatenblokjes, basilicum, extra vergine olijfolie, Tagliatelle Vongole, Gnocchi salmone e broccoli con funghi, Pizza, Pasta el forno, Lasagna, Bocconcini di pollo, Cotoletta, Bistecca, Calamari fritti....